044 333 337   

Arditi Group ofron mundësi punësimi në Prishtinë për pozitën e mëposhtme:

 

Titulli i vendit të punës:

Punëtor në sektorin e prodhimit të dyerve dhe dritareve të plastikës.

Kandidatet për këtë pozitë duhet të kenë përvojë pune.

 

Të interesuarit të telefonojnë në numrin 044 333 337

Bashkangjitu në Facebook