044 333 337   

Siç ju kemi paralajmruar me datë 22 dhjetor 2017 filloj punën restaurant Belle Vue i cili mbanë vulën e kompanisë Arditi Group. E veçanta e Belle Vue qëndron në kualitetin e punimeve dhe ngjyrat e përdorura. Stafi i angazhuar në përfundimin e punimeve përgjatë 2 viteve kanë punuar me përkushtimin më të madh dhe si rezultat i kësaj sot kemi një vend të veçant ku mund të kalojmë kohën e lirë. 

Restauranti ofron hapsirë për 120 persona gjatë periudhës së dimrit, numër i cili mund të dyfishohet gjate periudhës se verës kur mund të shfrytëzohet edhe kopshti i mrekullushëm përball restaurantit. Restauranti ka dy kate, kati i sipërm mund të përdoret edhe per trajnime, konferenca, seminare të ndryshme.

Menyja tradicionale dhe moderne, stafi i përzgjedhur me kujdes ofron komoditet dhe rehati maksimale. 

Bashkangjituni në fan page në facebook për më të rejat rreth restaurantit.

https://www.facebook.com/restahurantbellevue/

Belle Vue Restaurant gjindet në rrugën Shefqet Shkupi, lagja Emshir afër ndërtesave të kompanisë Arditi Group.

Bashkangjitu në Facebook