044 333 337   

Publikimet

Nënshkruhet kontrata për ndërtim të përbashkët në mes të Arditi Group dhe FAZITA 5 SH.P.K

Nënshkruhet kontrata për ndërtim të përbashkët në mes të Arditi Group dhe FAZITA 5 SH.P.K

ishtinë, 6 nëntor 2019 Pas angazhimeve thuajse një vjeçare kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se kemi a...

Lëshohet për përdorim Hyrje 2 e kompleksit Bellavista

Lëshohet për përdorim Hyrje 2 e kompleksit Bellavista

Është lëshuar në përdorim hyrja e dytë e kompleksit BellaVista në Fushë Kosovë. Mënyra e realizimit...

Kompleksit Bellavista i shtohen edhe mbi 350 banesa të reja

Kompleksit Bellavista i shtohen edhe  mbi 350 banesa të reja

Pas kërkesave të shumta për banesat e ndërtuara nga Arditi Group në veçanti për kompleksin Bellavist...

Finalizohet projekti afarist-banesor në Dragodan

Finalizohet projekti afarist-banesor në Dragodan

Projekti i paralajmruar nga kompania Arditi Group është finalizuar. Projekti do të realizohet në lag...

Hapet Belle Vue Restaurant

Hapet Belle Vue Restaurant

Siç ju kemi paralajmruar me datë 22 dhjetor 2017 filloj punën restaurant Belle Vue i cili mbanë vulë...

Kompleksi Bellavista-Objekti 1 dhe 2 në fazën finale të punimeve

Kompleksi Bellavista-Objekti 1 dhe 2 në fazën finale të punimeve

Kompleksi Bellavista tanimë në fazën finale të punimeve. Sipas planifikimeve të menaxhmentit dhe inx...

Arditi Group së shpejti me ndërtime të reja në lagjen Kalabria (Emshir)

Arditi Group së shpejti me ndërtime të reja në lagjen Kalabria (Emshir)

Lajm i mirë për kompaninë Arditi Group... Kënaqësi të ndajm me ju një informatë shumë të rëndësishme...

Filloj prodhimi i dyerve dhe dritareve nga plastika

Filloj prodhimi i dyerve dhe dritareve nga plastika

Arditi Group tani edhe me një risi të re. Pas shumë përpjekjeve dhe investimeve të shumta, me date 1...

Arditi Group-mundësi zhvillimi

Arditi Group-mundësi zhvillimi

Ndërtimi është një nga motorët kryesorë të rritjes ekonomike dhe një tregues të fortë ekonomik. Rapo...

Zhvillimi i qëndrushëm

Zhvillimi i qëndrushëm

Përveç cilësisë teknike dhe vlerës ekonomike të projekteve tona, qëllimi ynë është t’i shtojmë vlerë...

Konkurs për vende të lira të punës

Konkurs për vende të lira të punës

Arditi Group ofron mundësi punësimi në Prishtinë për pozitën e mëposhtme: Titulli i vendit të punës:...

Sa është i rëndësishëm bazamenti i një ndërtese?

Sa është i rëndësishëm bazamenti i një ndërtese?

Ne besojmë se bazamenti është zemër e çdo projekti. Pa marr parasysh se a është objekt i lartë apo I...