044 333 337   

Publikimet

Nënshkruhet kontrata për ndërtim të përbashkët në mes të Arditi Group dhe FAZITA 5 SH.P.K

Nënshkruhet kontrata për ndërtim të përbashkët në mes të Arditi Group dhe FAZITA 5 SH.P.K

ishtinë, 6 nëntor 2019 Pas angazhimeve thuajse një vjeçare kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se kemi a...

Lëshohet për përdorim Hyrje 2 e kompleksit Bellavista

Lëshohet për përdorim Hyrje 2 e kompleksit Bellavista

Është lëshuar në përdorim hyrja e dytë e kompleksit BellaVista në Fushë Kosovë. Mënyra e realizimit...

Kompleksit Bellavista i shtohen edhe mbi 350 banesa të reja

Kompleksit Bellavista i shtohen edhe  mbi 350 banesa të reja

Pas kërkesave të shumta për banesat e ndërtuara nga Arditi Group në veçanti për kompleksin Bellavist...