044 333 337   

Lajm i mirë për kompaninë Arditi Group...

Kënaqësi të ndajm me ju një informatë shumë të rëndësishme. Kompania jonë ka arritë marrëveshje bashkpunimi me banorët e lagjes Kalabria (Emshir) dhe shumë shpejt do të filloj ndërtimi i objekteve të reja në këtë lagje. Ekipet tona janë në fazën e përgatitjes së dokumentacionit sipas legjislacionit në fuqi, arkitektet tanë janë duke punuar vazhdimisht në projektimin e objekteve dhe shume shpejt do ta kemi pamjen e re që do të ja ofrojmë Emshirit.

Vlenë të theksohet se Arditi Group ka qenë prezent në lagjen Kalabria me ndërtimet e tija edhe herave të tjera duke ofruar ndërtesa të sigurta, cilësi të jashtzakonshme dhe rehati maksimale.

Prishtinë, nëntor 2017

Bashkangjitu në Facebook